طرز استفاده نیدل قهوه

فهرست مطالب

نیدل یک وسیله برای توزیع قهوه در دستگیره پورتافیلتر اسپرسو است. هنگامی که ما قصد داریم قهوه را در داخل پورتافیلتر تمپ کنیم احتمال اینکه قسمت‌هایی از قهوه به هم بچسبند و چگالی قهوه در قسمت‌های مختلف پورتافیلتر یکسان نباشند وجود دارد؛ بنابراین استفاده از نیدل قهوه به ما کمک می‌کند تا قهوه را در داخل پورتافیلتر به صورت کامل هم بزنیم و چگالی آن را در داخل بسکت یکنواخت کنیم. این مسئله باعث استخراج و عصاره‌گیری قهوه به صورت یکنواخت‌تر و بهتر می‌شود. اگر دوست دارید بدانید که نیدل قهوه چیست و چگونه از آن استفاده می‌شود تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید. 

نیدل قهوه چیست؟

در صنعت قهوه نیدل یک ابزار کاربردی و ضروری برای باریستاها به شمار می‌رود. این وسیله به منظور بسترسازی و توزیع یکنواخت پودر قهوه در پرتافیلتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. نیدل به ‌عنوان ابزاری کارآمد برای باز کردن و شکستن پودرهای قهوه اسپرسو که به ‌هم چسبیده‌اند نقش مهمی ایفا می‌کند.

نیدل یک ابزار کاربردی است که شامل یک دسته ارگونومیک و خوش دست است که چند عدد سوزن به آن وصل شده‌اند. شما با کمک این ابزار قهوه را در داخل بسکت به صورت کامل مخلوط می‌کنید و از یکنواخت بودن آن اطمینان حاصل می‌کنید، سپس قهوه تمپ می‌شود و عملیات عصاره‌گیری انجام می‌گیرد. در واقع نیدل قهوه ابزاری است که باعث افزایش قوام قهوه اسپرسو می‌شود.

برای بهبود کیفیت اسپرسو خود، می‌توانید از وسایل جانبی قهوه ساز مانند نیدل قهوه برای یکنواخت کردن توزیع پودر در پرتافیلتر استفاده کنید. همچنین شما میتوانید این ابزار حرفه‌ای را از بخش فروشگاه در وبسایت قهوه زیپان تهیه نمایید.

اغلب جنس سوزن‌های نیدل از نوع استیل بسیار با کیفیت و ضد زنگ است که به هیچ عنوان طعم و عطر قهوه را تغییر نمی‌دهند. دسته نیدل نیز کاملاً حرفه‌ای طراحی شده است و با طراحی ارگونومیک خود به راحتی قابل استفاده است. به عبارتی دسته نیدل به گونه‌ای طراحی شده است که دست باریستاها و کسانی که روزانه به کرات از آن استفاده می‌کنند، طی طولانی مدت خسته نمی‌شود.

هنگامی که پودر قهوه به ‌صورت به‌ هم چسبیده باشد تأثیر منفی بر کیفیت خروجی عصاره قهوه خواهد داشت. این به ‌هم چسبیدگی می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله ریز بودن اندازه ذرات قهوه و همچنین میزان رطوبت آن ایجاد شود. در واقع هنگامی که پودر قهوه به‌هم چسبیده باشد، توزیع یکنواخت آن در پرتافیلتر دچار اختلال شده و در نتیجه خروجی عصاره قهوه از نظر کیفیت و طعم دچار مشکل خواهد شد. در این شرایط استفاده از نیدل به ‌عنوان ابزاری برای باز کردن و شکستن این پودرهای به‌ هم چسبیده امری ضروری و حیاتی محسوب می‌شود.

نحوه استفاده از نیدل چگونه است؟

حال که در مورد نیدل اطلاعات کافی به دست آورده‌اید بهتر است که نحوه استفاده از آن را نیز بدانید. در ابتدا باید به اندازه کافی قهوه در داخل بسکت پرتاف بریزید، پس از اینکه بسکت را از قهوه پر کردید، قبل از تمپ کردن باید با کمک نیدل قهوه داخل بسکت را به صورت کامل هم بزنید. این عمل باعث می‌شود تا چگالی قهوه در تمام قسمت‌های بسکت یکسان شود و قهوه قوام و کیفیت بهتری داشته باشد. پس از اینکه به صورت کامل با کمک سوزن‌های نیدل قهوه را هم زدید نوبت به تمپ کردن آن می‌رسد. نحوه آماده کردن قهوه در داخل بسکت پرتال فیلتر اهمیت بسیار زیادی در کیفیت نهایی شات قهوه خواهد داشت، بنابراین در تمپ کردن قهوه نیز نهایت دقت را داشته باشید و قهوه را به صورت کاملاً یکنواخت تمپ کنید. برای اینکه مطمئن شوید هم زدن قهوه توسط نیدل و تمپ کردن آن توسط تمپر به درستی انجام می‌شود، بهتر است که دسته پرتافیلتر را روی استند نگهدارنده قرار بدهید که دست شما به هنگام هم زدن قهوه توسط نیدل یا به هنگام تم کردن آن دچار لرزش نشود.

در پایان

باریستاها در سرتاسر جهان از نیدل به ‌عنوان یک ابزار کلیدی و اساسی در فرآیند تهیه قهوه اسپرسو استفاده می‌کنند. این وسیله به آنها کمک می‌کند تا پودر قهوه را به ‌صورت یکنواخت در پرتافیلتر توزیع کرده و در نتیجه عصاره‌ای با کیفیت بالا و با طعم مطلوب تولید کنند. در واقع نیدل یکی از ابزارهای ضروری و جدایی‌ناپذیر در آماده‌سازی و تهیه قهوه اسپرسو به ‌شمار می‌رود. بنابراین استفاده از نیدل در فرآیند تهیه قهوه اسپرسو حرفه‌ای امری ضروری است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

جدیدترین محصولات زیپان

Original price was: ۱۷۱.۰۰۰ تومان.Current price is: ۱۵۹.۰۰۰ تومان.

Original price was: ۹۵.۰۰۰ تومان.Current price is: ۸۵.۰۰۰ تومان.