افزودن به علاقه‌مندی‌ها

قهوه کلاسیک برزیل

معرفی کوتاه

  • گونه:کلاسیک
  • میزان کافئین:یک فنجان قهوه معمولی مصرف کنید میزان کافئین برای شما به 140 میلی گرم نیز خواهد رسید.
  • طعم ها:طعم تلخ یکنواخت و میزان تلخی ملایم برای عام قابل درک بوده
  • عطر: تلخ

۱۷۸.۰۰۰ تومان۶۵۳.۰۰۰ تومان

توضیحات و معرفی

قهوه کلاسیک برزیل

قهوه کلاسیک برزیل:

جایگاه قهوه در زندگی روزمره مردم چیزی بیشتر از یک نوشیدنی است. این اکسیر جادویی که ما با آن صبحمان را آغاز می کنیم به مکالمات ما دامن می‌زند و در لحظات آرامش را برای ما فراهم می‌کند. وقتی صحبت از قهوه می شود، نمی توان طعم غنی و متمایز قهوه کلاسیک برزیل را نادیده گرفت. برزیل توانسته به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های قهوه نقش ایفا کند و زمان زیادی است که مترادف برتری با قهوه خطاب می شود که مزارع قهوه آن در سراسر مناظر وسیع با شرایطی مناسب از جمله شرایط آب و هوایی مطلوب و خاک حاصلخیز پراکنده شده است و همچنین محیطی مناسب برای کشت بهترین نوع از دانه های عربیکا را به وجود آورده اند.

قهوه فوری کلاسیک برزیل:

قرن هجدهم زمانی است که تاریخچه قهوه در برزیل به آن بازمیگردد، در واقع زمانی که برای اولین بار دانه ها به این کشور آورده شدند، شروع رونق گرفتن صنعت قهوه برزیل رقم خورد و خود را به عنوان یک نیروگاه جهانی در تولید،صادرات و طعم قهوه تثبیت کرد.
قهوه کلاسیک برزیل
قهوه کلاسیک برزیل
یکی از ویژگی های بارزی که قهوه ی کلاسیک برزیل را به قهوه ی خاصی تبدیل کرده است طعم ملایم و نرم آن است که در درجه اول این طعم به دلیل روش های پردازش شده و منحصر به فرد کشور برزیل است. دانه های قهوه برزیل به صورت خشک پردازش می شود که این به عنوان یک فرایند طبیعی شناخته می شود،که دراین روش دانه ها قبل از پوسته کردن در داخل میوه خشک می شوند.این فرایند باعث می شود که قهوه طعم میوه ای و آجیلی را به خودش بگیرد که همچنین رنگ های ظریف شکلات و کاراملی را خواهد داشت که در نتیجه ی همه این ها می توانیم  یک فنجان قهوه غنی، متعادل  و آسان برای نوشیدن داشته باشیم.

ویژگی متمایز قهوه کلاسیک برزیل:

دلیل دیگری که قهوه برزیل از قهوه های دیگر متمایز می شود، تطبیق پذیری مطلق آن است.چه یک اسپرسوی لطیف،چه یک فرنچ پرس جسورانه و یا یک کاپوچینو خامه ای را ترجیح دهید،دانه های قهوه برزیلی آماده اند تا همه ی سلیقه ها و روش های دم آوری را اجرا کنند.در مقایسه با انواع دیگر قهوه ها ،در دانه ها سطح اسیدیته پایین تر است که این موضوع از فواید این قهوه برای کاهش مشکلات گوارشی است.این ویژگی برای کسانی که مشکلات معده یا رفلاکس اسید معده دارند،قهوه برزیل را به یک انتخاب عالی تبدیل کرده است.
قهوه کلاسیک برزیل
قهوه کلاسیک برزیل

تجربه ی یک فنجان قهوه کلاسیک برزیل:

زمانی که صحبت از تجربه ی نوشیدن یک فنجان قهوه ی کلاسیک برزیلی می شود،فقط طعم این قهوه نیست که مورد توجه است و علاوه بر آن آوازه ی سفر حسی ای که برای افراد می سازد را هم می شنویم. فریبنده بودن رایحه ی قهوه ی برزیلی تازه دم شده حواس را بیدار می کند. این رایحه ی بسیار دل انگیز به تنهایی میتواند شما را به مزارع سرسبز قهوه برزیل که توسط ردیف درختان قهوه در آفتاب گرمسیری احاطه شده اند منتقل کند.
برای درک واقعی اینکه قهوه کلاسیک برزیلی دقیقا چه طعمی می دهد لازم است علاوه بر تهیه ی این نوع از قهوه از جای مطمئن و خوب،روش های به درستی دم کردن آن را بدانید که در اصل این راز در یافتن تعادل مورد نیاز و مناسب بین دمای آب،اندازه آسیاب و زمان دم کردن نهفته شده است.بهتر است برای استخراج بیش از حد،از آسیاب درشت تر استفاده کنید زیرا دانه های قهوه برزیلی معمولا به صورت برشته شده متوسط تا تیره هستند.
قهوه کلاسیک برزیل

مشخصات و ویژگی‌ها

توضیحات تکمیلی
وزن

, , ,

محصولات مرتبط

نظرات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قهوه کلاسیک برزیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *