افزودن به علاقه‌مندی‌ها

بسکت نیکد یا غیر تحت فشار سایز 51

معرفی کوتاه

در استفاده از بسکت نیکد یا غیر تحت فشار یا یک جداره باید همه‌ی مراحل تهیه‌ی اسپرسو را به دقت انجام داد و درجه‌ی آسیاب نرم باشد.

غلظت (Body) قهوه بیشتر و رایحه ی آن قوی تر خواهد بود .

  • جنس : تمام استیل ضدزنگ
  • مدل : نیکد یا غیر تحت فشار
  • وزن تک : 23 گرم
  • وزن دوبل : 25 گرم
  • سایز : 51
  • حجم : دوبل و تک

۱۴۳.۰۰۰ تومان۱۷۳.۰۰۰ تومان

توضیحات و معرفی

بسکت نیکد یا غیر تحت فشار سایز 51:

بسکت نیکد به طور معمولی برای تهیه اسپرسو استفاده می‌شوند. تفاوت بسکت غیر تحت فشار با بسکت فشرده این است که دیگر جداره ی دوم را ندارند.

در اینجا فقط اعمال فشار در زمان تهیه‌ی قهوه و زمان تمپ آن است. این روش ترجیحی برای علاقه مندان به قهوه و باریستاها است. دلیل استفاده‌ی بارسیتاها از این بسکتها کنترل بهتر بر هر مرحله‌ی انحلال و تهیه اسپرسو است.

این موضوع بسیار مهم است که شما از درجه‌ی آسیاب قهوه مطمعن شوید برای این که بهترین درجه برای دستگاه اسپرسوساز خود انتخاب نمایید. این بسکت نیکد بهترین نتیجه را زمانی به ما می‌دهند که از پودر قهوه‌ی نرمتر و تمپ مناسب استفاده کنیم. این دو نیز نقش مهمی در عمل عصاره گیری دارند.

استفاده از بسکت غیر تحت فشار نیازمند دقت بیشتری است و در قبال کار خیلی خوب نتیجه‌ای عالی به دست می‌آید . این بسکت به شما قهوه‌ای با غلظت (Body) بیشتر و رایحه‌ای بهتر می‌دهد.

نتیجه گیری:

بسکت دو جداره تحت فشار باعث تولید کرمای غیر حقیقی می‌شود و می‌توان با استفاده از آن ، از پودر قهوه با درجات درشت‌تر هم استفاده کرد که بیشتر برای مبتدی‌ها و در وسایل خانگی استفاده می‌شود. تمپ پودر قهوه چندان تاثیری در کیفیت قهوه‌ی خروجی از این سبدها ندارد و قهوه‌ای با غلظت میانگین به ما می‌دهد.

در استفاده از بسکت یک جداره یا غیر فشرده باید همه‌ی مراحل تهیه‌ی اسپرسو را به دقت انجام داد و درجه‌ی آسیاب نرم باشد. غلظت (Body) قهوه بیشتر و رایحه ی آن قوی تر خواهد بود ولی نحوه‌ی تمپ و اندازه پودر قهوه بسیار مهم است.

مشخصات و ویژگی‌ها

توضیحات تکمیلی

پورتا فیلتر صنعتی

تک, دوبل

محصولات مرتبط

نظرات

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بسکت نیکد یا غیر تحت فشار سایز 51”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *